Kirjoittajille

Mikä on Kesuura?
Kesuura Oy on pieni viestintä-, kirjoitus-, koulutus- ja kustannuspalveluyritys.Ateljeekritiikistä valmiiseen tuotteeseen!Runot, novellikokoelmat, romaanit. Perhekronikat ja sukukirjat, muistelmat, elämäkerrat, tallennuksen arvoiset tarinat jälkipolville. Lähihistoriat, yhteisöjen historiikit. Lehdet.Kustannamme perinteisesti, jaetulla riskillä, rahtaamme ja tuotamme.

Kustannustoimitamme
kaikki kirjat, myös omakustanteet. Taitamme, kuvitamme ja suunnittelemme kannet.Markkinoimme ja levitämme minkä pienin voimavaroin pystymme.Emme ole kirjapaino: ostamme painopalvelut tarjousten perusteella.


*kesuura = tahtilepo, taidepaussi, runosäkeen sisällä oleva tauko, leikkaus
Kustantaja
Eija Tuomela-Lehti,
kustantaja, toimitusjohtaja, kustannustoimittaja SFJ,
HuK, akat.pyt-98, yo-merkonomi.

Eija opiskeli kotimaista kirjallisuutta Helsingin yliopistossa (HuK 2001), on suorittanut akateemisen pienyrittäjätutkinnon 1998 Helsingin kauppakorkeakoulun pienyrityskeskuksessa sekä yo-merkonomi-tutkinnon 1976 Suomen Liikemiesten kauppaoppilaitoksessa. Hän on ollut Journalistiliiton jäsen vuodesta 1993.

Ota yhteyttä Eijaan käsikirjoitusta tarjotessasi, tai halutessasi toimituksellista apua kirjasi painokuntoon saattamiseksi. Voit myös tilata lehtijuttujen kirjoittamistyötä, valokuvaamista, taittamista, juontamista tai muuta toimituksellista työtä.
Printti, sähköposti, cd, tikku vai disketti?
Voit lähettää käsikirjoituksesi missä muodossa tahansa, kunhan se on tallennettu jollain tavallisella ohjelmalla (word, works, wp). Jos haluat lähettää sen sähköpostilla, niin pyydämme ottamaan yhteyttä etukäteen, sillä emme turvallisuussyistä avaa tuntemattomia liitteitä.
Kaikkein mieluimmin otamme vastaan ihan tavallisia, vanhanaikaisia paperiprinttinippuja, sillä niitä on helpointa lukea myös koneettomassa tilassa. Huomaa kuitenkin, että emme palauta käsikirjoituksia, joten ota kopio! Älä missään tapauksessa lähetä ainokaista alkuperäistäsi!
Kustannustilanne nyt?
Vaikka nyt suunnittelemmekin jo vuotta 2016, niin yhden naisen yrityksessä tilanne saattaa muuttua äkistikin. Yhdenkin kirjan lisäys tai poisjäänti muuttaa tilannetta aivan toisella tavalla kuin suurilla kustantajilla. Emme pysty työstämään enempää kuin muutaman käsikirjoituksen vuodessa kirjaksi saakka: käsikirjoituksia luemme toki moninverroin enemmän. Se kuitenkin merkitsee sitä, että suurimman osan tarjokkaista joudumme valitettavasti hylkäämään. Aina se ei johdu siitä, etteikö teksti olisi tarpeeksi hyvä, vaan esimerkiksi tuotannollisista syistä. Vaikka en lupaakaan ainakaan nopeaa vastausta, voit kuitenkin aina kysyä tilannetta ja tarjota käsistäsi. Hyvistä kirjoistahan aina kaikilla on pulaa, niin kustantajilla kuin lukijoillakin, joten extra-loistava voi mennä tilanteesta riippuen muiden ohikin. Myös muuten ajankohtainen teksti kiinnostaa jokaista.


Meillä on ollut pitkään ruuhkaa ja käsikirjoitusvuoria, ja jotkut käsikirjoitukset ovat odottaneet liian kauan, jota tilannetta pahoittelemme syvästi. Jos kuulut näihin odottajiin, ota yhteyttä ja kysy tilannetta uudestaan, mikäli et ole vielä saanut (tai tarjonnut) käsikirjoitustasi toiselle kustantajalle.
Tilanne on myös siltä osin muuttunut, että olen jäänyt osa-aikaeläkkeelle 2015. Voimavarat ja resurssit ovat siis entistä rajallisemmat. Kesuuran toiminta ei kuitenkaan ole loppumassa, joten ainakin yhteistyö entisten kumppaniemme kanssa jatkuu. Voi olla, että karsintakynnys korostuu uusien yrittäjien kohdalla - ellet tarjoa jotain aivan ainutlaatuista. :)

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Marita Engberg | Vastaa 10.03.2016 17.51

Hei,
Voinko lähettää Sinulle runokäsikirjoitukseni? Sivumääriä on n. 30. Mietin vielä painetaanko aina yksi runo per sivu. Kuvituskin on valmiina.

Timo Hirvonen 040-7300 724 | Vastaa 30.07.2014 00.39

Moi

Ei tosi rakkaudessa ole takaikkunaa,
se auvoista on yhdessä niin ihanaa,
sen verran aina saat, kun itsestäsi annat
Vain sen painan, kun sinä minua kannat!

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

17.03 | 11:55

olen Seija kohlenberg, olen tehnyt satukirjan, ottakaa yhteyttä! t. Seija

...
27.06 | 12:40

Hei,
minulla on nyt "Vinksahtanut kompassi" niminen runokirja mielestäni valmis. Runoja on 42 ja musta-valkoisia valokuvia 13.
Missä muodossa haluat niitä?

...
04.02 | 19:18

Terve Eija!
Vielä pakerran erilaisia juttuja. Mikään ei ole lopullinen ja etsin muoto draamaan. Hyvää ystävän päivää!
t
Roope

...
10.03 | 17:51

Hei,
Voinko lähettää Sinulle runokäsikirjoitukseni? Sivumääriä on n. 30. Mietin vielä painetaanko aina yksi runo per sivu. Kuvituskin on valmiina.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS