Kustantajan blogi

Pidä paussi - muuta suuntaa!

Kesuura tarkoittaa runosäkeen sisällä olevaa taukoa, leikkausta, joka kääntää ajatuksen toiseksi. Sen voi myös suomentaa sanalla taidepaussi.

Toivomme, että Kesuuran kirjoista löytyy taidepaussin syy. Ainakaan mikään suuri, kaupallinen kustantaja ei olisi ottanut suurinta osaa kirjoistamme koskaan kustannettavakseen. Monestakin syystä. Mutta yksi syy on, että levikki on pieni, eikä tuota voittoa sellaista tavoittelevan yrityksen kassaan.

Kesuuralla kuitenkin on sellainen idealistinen ajatus, että myös meidän jäljiltämme löytyy suuria ajatuksia aikanaan. Olisi karmeaa, jos tulevaisuuden tutkijat muodostaisivat käsityksensä meidän ajastamme vain pelkästään suurten kaupallisten kustantajien julkaisemien kirjojen ja niiden edustamien ajatusten perusteella! Myös pieniä ajatuksia on lupa ajatella. Ja julkaista.

Haluamme, että tulevaisuuden lukijatkin tietävät, että oli myös vaihtoehtoja. Ja on. Esimerkiksi Kesuura. Pidä siis paussi - ja muuta suuntaa.

17.8.2012.

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

17.03 | 11:55

olen Seija kohlenberg, olen tehnyt satukirjan, ottakaa yhteyttä! t. Seija

...
27.06 | 12:40

Hei,
minulla on nyt "Vinksahtanut kompassi" niminen runokirja mielestäni valmis. Runoja on 42 ja musta-valkoisia valokuvia 13.
Missä muodossa haluat niitä?

...
04.02 | 19:18

Terve Eija!
Vielä pakerran erilaisia juttuja. Mikään ei ole lopullinen ja etsin muoto draamaan. Hyvää ystävän päivää!
t
Roope

...
10.03 | 17:51

Hei,
Voinko lähettää Sinulle runokäsikirjoitukseni? Sivumääriä on n. 30. Mietin vielä painetaanko aina yksi runo per sivu. Kuvituskin on valmiina.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS