Kustantajan blogi

Kiire, kiireempi, kiirein

Nyt täytyy tunnustaa, että olen järkyttynyt. Kävin pitkästä aikaa katsomassa kävijätilastoja ja kauhukseni huomasin, että blogiani haluaisi seurata tuhansia lukijoita! Huh. Ainakin tänne oli kirjautunut kävijöitä siinä mitassa, että vaikka täällä itse päivittäin vierailisin, en ehtisi moisia lukuja aikaansaada. Kai se on sitten tätä päivää. Et ole olemassa, ellet pidä blogia.

Joten.

Pitänee parantaa tapansa ja ryhtyä taas kommentoimaan päivänpolttavia (pien)kustannusalan tapahtumia. Sehän oli alkuperäinen tarkoitukseni.

Olen kai ottanut tämän homman liian juhlallisesti ja kuvitellut, että pitäisi olla aina asiaa, järjellistä mieluusti, ennen kuin voi omalle sivulleen tekstiä paukutella.

Mutta kun on aina kiire, ei ehdi hahmottaa lauseista kauniita, merkitseviä, syvällisiä ja tärkeitä. Aivojen hölskynnästähän se ei tietenkään johdu: kyllä siellä mylly koko ajan käy.

Lupaankin nyt tänä vuonna kirjoitella vähän ahkerammin.

Kiitos teille, lukijat. Mikään ei kannusta yhtä vahvasti kuin se, että näkee tekstillään olevan merkitystä. Ellei muuten, niin se on ainakin sivustolla visiteeraamisen ja lukemisen väärtti.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

17.03 | 11:55

olen Seija kohlenberg, olen tehnyt satukirjan, ottakaa yhteyttä! t. Seija

...
27.06 | 12:40

Hei,
minulla on nyt "Vinksahtanut kompassi" niminen runokirja mielestäni valmis. Runoja on 42 ja musta-valkoisia valokuvia 13.
Missä muodossa haluat niitä?

...
04.02 | 19:18

Terve Eija!
Vielä pakerran erilaisia juttuja. Mikään ei ole lopullinen ja etsin muoto draamaan. Hyvää ystävän päivää!
t
Roope

...
10.03 | 17:51

Hei,
Voinko lähettää Sinulle runokäsikirjoitukseni? Sivumääriä on n. 30. Mietin vielä painetaanko aina yksi runo per sivu. Kuvituskin on valmiina.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS